Toimitus & palautus

Verkkokaupan toimitusaika on 1-2 arkipäivää keskusvarastoltamme lähetettäville tuotteille. Saat onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen ja toistaiseksi emme voi toimittaa tilauksia Ahvenanmaan maakuntaan. Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia funky-sb.com -verkkokaupasta. Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman. Saat sähköpostilla tiedon, kun paketti lähetetään varastoltamme. Sähköpostissa olevan linkin/lähetystunnuksen avulla voit seurata, milloin paketti on noudettavissa toimipaikasta tai toimitetaan kotiisi. Riippuen tilaamistasi tuotteista ja niiden koosta, tarjolla ovat seuraavat toimitustavat:

 

Tarjoamme kaikkiin yli 30€ tilauksiin ilmaisen toimituksen lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Halutessasi voit myös valita tilauksellesi edullisen kotiinkuljetuspalvelun. Käytämme toimituksiin Postin nopeita ja luotettavia toimitustapoja:

Toimitus lähimpään Postin toimipisteeseen - 4,90€ alle 30€ tilauksiin.

Pakettitoimitus suoraan maan kattavimpaan Postin noupisteverkostoon. Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.

Toimitus Postin pakettiautomaattiin - 4,90€ alle 30€ tilauksiin.

Pakettitoimitus suoraan SmartPOST -pakettiautomaattiin. Valitse haluamasi pakettiautomaatti tilauksen yhteydessä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.

Kotiinkuljetus 9,90€

Pakettitoimitus suoraan toimitusosoitteeseen. Posti on teihin yhteydessä ja voitte sopia toimitusajankohdan jopa klo 21 asti.

Asiakaspalautus

Funky SB tilatuilla tuotteilla on aina 30 vuorokauden palautusoikeus. Tarjoamme kengille ja vaatteille ilmaisen palautuksen. Muille tuotteille palautuksen hinta on 5€. 

Näin teet palautuksen:

1. Tulosta tilausvahvistus

Palautuksen mukana pitää olla asiakkaan nimi, yhteystiedot ja puhelinnumero tilausnumero, tuotteen tiedot. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa lomaketta, voit kirjoittaa vaaditut tiedot selkeällä käsinkirjoituksella tyhjälle paperille.

2. Pakkaa tuotteet

Pakkaa tuotteet huolellisesti. Huolehdi etteivät palautettavat tuotteet vaurioidu kuljetuksen aikana. Ethän tee merkintöjä tuotteiden alkuperäispakkauksiin (esim. kenkälaatikko). Laita palautuslomake pakkaukseen ja sulje paketti.

3. Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen

Kerro kyseessä olevan asiakaspalautus Funky-SB. Sopimusnumeromme on 672963.

4. Ota talteen Postilta saamasi palautuskuitti

Tarvitsemme tätä, jos palautuksesi jostain syystä katoaa.  

 

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä

Huomioithan, että palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, jotta ne voidaan palauttaa myyntiin. Tuote tulee palauttaa vahingoittumattomassa alkuperäispakkauksessaan. Kaikki tuotteen mukana tulleet, tuotteeseen liittyvät laput ja ohjeet tulee olla mukana. Tuote ei saa olla likainen, eikä siinä saa olla minkäänlaisia käytön jälkiä, esimerkiksi hiuksia, jotta se voidaan myydä uudelleen.

Huomioithan: mikäli haluat vaihtaa tuotteen ja olet valinnut maksutavaksi laskun, lasku tulee maksaa normaalin laskulla olevan eräpäivän puitteissa.

Mikäli tuotetta on käytetty tai alkuperäispakkaus on vahingoittunut, palautusta ei hyväksytä. Tällaisissa tapauksissa palautamme tuotteen takaisin Sinulle tai vähennämme tuotteelle/pakkaukselle aiheutuneen arvonalentuman hyvityksestä.

Mikäli tuote toimitetaan sellaisessa pakkauksessa, ettei sinulla ole mahdollisuutta avata pakettia vahingoittamatta sitä, sinulla on kuluttajana oikeus avata paketti ja tarkastaa tuotteesi ilman, että palautusoikeus menetetään.

Haluatko uuden tuotteen mahdollisimman nopeasti?

Mikäli haluat uuden tuotteen tai koon mahdollisimman nopeasti, voit tehdä uuden tilauksen verkkokaupastamme, jolloin lähetämme sen Sinulle välittömästi. Tuotteen palautuksessa, käsittelyssä ja uudelleen lähettämisessä voi kestää useita päiviä. Tekemällä uuden tilauksen varmistat uuden tuotteen nopean saapumisen. Tällöin hyvitämme palautettavan tuotteen sen saapuessa varastollemme.

Paketin postitus

Sinun ei tarvitse kirjoittaa pakettiin erillisiä osoitetietoja. Riittää, että viet paketin Postin postitoimipisteeseen ja kerrot kyseessä olevan asiakaspalautus Funky SB ja sopimusnumeromme 672963.

Huomioithan, ettet saa teipata, kirjoittaa tai liimata mitään ylimääräistä alkuperäispakkaukseen (esim. kenkälaatikko)!

Säilytä palautuksesta saamasi kuitti siihen saakka, kunnes olet saanut tiedon tekemästämme hyvityksestä tai yhteydenoton asiakaspalvelutiimiltämme.

Huomioithan, että asiakas on aina vastuussa palautuslähetyksestä. Emme vastaa kadonneista paketeista, mikäli sitä ei voida todeta saapuneeksi varastollemme. (Autamme löytämään kadonneet paketit. Tätä varten tarvitsemme palautuksesta saadusta kuitista seurantanumeron.)

Palautukset ja vaihdot pyritään käsittelemään 7 päivän kuluessa siitä, kun varastomme on vastaanottanut lähetyksen.

Kun palautuksesi on käsitelty

*Verkkokauppamme funky-sb.com lähettää sinulle vahvistuksen sähköpostitse ja tilauksen seurantanumeron.

Noutamattomat ja vastaanottamatta jätetyt tilaukset

Mikäli tilauksesi palautuu varastollemme noutamattomana tai vastaanottamattomana, käsittelemme sen automaattisesti palautuksena ja vähennämme hyvityksestä palautuskulut ehtojemme mukaisesti.